Corega Gingii Protejate, crema adeziva pentru proteza dentara 40 g

P459790477
Corega Gingii Protejate, crema adeziva pentru proteza dentara 40 g - ADEZIVI-PROTEZE-DENTARE - COREGA
COREGA
Proprietati: Corega Gingii Protejate este o crema adeziva pentru fixarea protezei dentare pe parcursul intregii zile si ajuta la prevenirea iritarii gingiei. Este potrivita pentru toti purtatorii de proteze dentare [...]

Descriere: Corega Gingii Protejate, crema adeziva pentru proteza dentara 40 g

Proprietati:

Corega Gingii Protejate este o crema adeziva pentru fixarea protezei dentare pe parcursul intregii zile si ajuta la prevenirea iritarii gingiei. Este potrivita pentru toti purtatorii de proteze dentare totale sau partiale care doresc fixarea ferma a protezei dentare.

Corega Gingii Protejate ofera fixarea protezei dentare pe durata intregii zile, pentru a impiedica miscarea protezei in directii multiple, reducand frictiunea care poate duce la iritarea gingiilor. Produsul contine doi polimeri adezivi care isi maresc volumul in prezenta umiditatii. Astfel, se creeaza o structura 3D intre proteza dentara si tesutul gingival.

De asemenea, ajuta la impiedicarea patrunderii resturilor alimentare sub proteza dentara si previne, astfel, iritarea gingiilor.

Mod de utilizare:

Dupa ce iti cureti si iti usuci proteza dentara, aplica crema adeziva Corega Gingii Protejate in benzi scurte, apoi clateste gura cu apa si aplica proteza la locul ei, apasa ferm si musca timp de cateva secunde pentru a o fixa.

Prezentare:

40 g



Data ultimei actualizari: 2023-09-28 15:53:00
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review