Uriage Crema Contur de Ochi Antiaging Age Protect, 15ml

P479849599
Uriage Crema Contur de Ochi Antiaging Age Protect, 15ml - INGRIJIRE-OCHI - URIAGE
Uriage

Distinsa printr-o textura cremoasa, crema contur de ochi actioneaza asupra semnelor imbatranirii si asupra agresiunilor zilnice ce afecteaza pielea: lumina albastra, radiatii UV, poluare, stres, oboseala... Imbogatita cu ingrediente

[...]

Descriere: Uriage Crema Contur de Ochi Antiaging Age Protect, 15ml

Distinsa printr-o textura cremoasa, crema contur de ochi actioneaza asupra semnelor imbatranirii si asupra agresiunilor zilnice ce afecteaza pielea: lumina albastra, radiatii UV, poluare, stres, oboseala... Imbogatita cu ingrediente active cu rol de decongestionare si uniformizare a pielii, reduce vizibilitatea ridurilor si a cearcanelor, confera un efect de lifting in zona ochilor si netezeste pielea.

ACTIUNE:

Corecteaza semnele imbatranirii.

Reduce aparitia liniilor fine si ridurilor, combate pierderea fermitatii si lipsa de volum in zona ochilor. Reconfera vitalitate si stralucire pielii.

Protejeaza pielea.

Pielea este protejeaza impotriva poluarii si a efectelor nocive ale luminii albastre, multumita ingredientului patentat BLB.

Reduce vizibilitatea pungilor sub ochi si a cercurilor negre.

Cercurile negre si pungile sub ochi sunt semnificativ reduse, multumita ingredientelor active cu efect decongestionant.

Hidrateaza pielea.

Imbogatita cu Apa Termala Uriage si ceara de plante pentru o piele supla si hidratata.

INGREDIENTE ACTIVE: Apa Termala Uriage, complex patentat BLB, Retinol, acid hialuronic VLMW, vitaminele C si E, sulfat de dextran, reductor de riduri, unt de Shea, squalane de masline, ceara de plante.

Utilizare:

Aplicati dimineata si/sau seara, prin tapotatri usoare in zona de contur a ochilor. Nu este potrivit pentru femei gravide.

Prezentare:

15ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review