Solutie oftalmica Oftaial Plus, 10ml, Alfa Intes

P479852096
Solutie oftalmica Oftaial Plus, 10ml, Alfa Intes - INGRIJIRE-OCHI - ALFA INTES
Alfa Intes

Este o solutie hipotonica destinata instilarii pe suprafata oculara sau pe lentilele de contact, in special in prezenta simptomelor „ ochiului uscat.

[...]

Solutie oftalmica Oftaial Plus, 10ml, Alfa Intes

Proprietati:

  • Produsul este o solutie oftalmica;
  • Este o solutie hipotonica destinata instilarii pe suprafata oculara sau pe lentilele de contact, in special in prezenta simptomelor „ ochiului uscat ”;
  • Produsul umidifica si lubrifiaza suprafata oculara si reduce riscul de instabilitate din filmul lacrimal;
  • Protejeaza epiteliul corneei de eventualele leziuni cauzate de afectiuni particulare care pot provoca aparitia asa-numitului „ochi uscat”;
  • Produsul permite lubrifierea si hidratarea lentilelor in sine pentru a facilita aplicarea sau indepartarea acestuia, contribuind la un sentiment de confort in timpul zilei.

Mod de administrare:
Oftaial Plus trebuie administrat individual in functie de starea dumneavoastra si conform recomandarilor medicului dumneavoastra de ochi. In general, instilati 1-2 picaturi de solutie in sacul conjunctival al fiecarui ochi, dupa cum este necesar, chiar de cateva ori pe zi. Pentru utilizare pe lentile fara prescriptie medicala: instilati o picatura pe fiecare lentila in momentul montarii sau demontarii. Repetati daca este necesar , chiar de mai multe ori pe zi.

Cum se aplica Oftaial Plus:
Deschideti sticla mutand clema de protectie. Scoateti capacul. Apasand sticla cu capul in jos, insuflati 1-2 picaturi de produs in sacul conjunctival al fiecarui ochi, lasandu-le sa cada de sus. Inchideti intotdeauna sticla cu capacul sau dupa utilizare. Nu deteriorati sau dezasamblati sticla si nu deteriorati sau blocati mecanic orificiul picuratorului. Pentru utilizarea lentilelor de contact: insuflati o picatura de produs in cavitatea fiecarui obiectiv in momentul aplicarii sau indepartarii.

Ingrediente:
Hialuronat de sodiu (0,4 g), taurina (0,5 g), clorura de sodiu, clorura de magneziu, clorura de potasiu, fosfat de sodiu monobazic, fosfat de sodiu bifazic, apa pentru preparate injectabile.

Precautii:

  • Produsul este doar pentru uz extern.
  • Produsul nu trebuie utilizat imediat inainte de administrarea medicamentelor in scop curativ si in cele zece minute de la aplicarea oricarei terapii topice medicamentoase.
  • Pentru a reduce riscul de contaminare, fiecare sticla trebuie utilizata de o singura persoana.
  • Nu permiteti ca varful picuratorului sa intre in contact direct cu degetele, ochii, lentilele de contact sau orice alta suprafata.
  • De asemenea, nu permiteti picuratorului sa intre in contact cu murdaria sau praful.

Prezentare:
10 ml



Data ultimei actualizari: 2023-09-25 12:45:02
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review