Just Eye Care Fluid, 30ml, Revox

P479848674
Just Eye Care Fluid, 30ml, Revox - INGRIJIRE-OCHI - REVOX
Revox
Gama Just
Serum de ingrijire a zonei ochilor. Extrem de hidratant, imbogatit cu uleiuri de Trandafir, Avocado, Migdale dulci si unt de Karité. Ajuta la prevenirea cearcanelor, reducerea pungilor de sub ochi [...]

Just Eye Care Fluid, 30ml, Revox

Serum de ingrijire a zonei ochilor. Extrem de hidratant, imbogatit cu uleiuri de Trandafir, Avocado, Migdale dulci si unt de Karité. Ajuta la prevenirea cearcanelor, reducerea pungilor de sub ochi si a semnelor de imbatranire. Formula sa usoara se absoarbe rapid si asigura o hidratare profunda, ajutand la calmarea pielii. Are efect antioxidant, ajuta la prevenirea aparitiei liniilor fine si a ridurilor.

Produsul combate deshidratarea, diminueaza aspectul tern al pielii si ii reda luminozitatea. Se poate utiliza impreuna cu REVOX Just Caffeine ca parte a rutinei zilnice de infrumusetare.

Atentionari:

Intoleranta individuala pentru acest produs este posibila. In cazul in care apare senzatia de disconfort, se intrerupe tratamentul.

Modalitate de utilizare:

Se aplica pe pielea curata din jurul ochilor, folosind miscari usoare de tapotare pana la absorbtia completa a produsului.

Ingrediente:

Aqua, Isopropyl Palmitate, Ceteareth-20, Caprylic/ Capric Triglyceride, Lanolin, Glycerin, Rosa Damascena Flower Water, Octyldodecanol, Dimethicone, Olea Europaea Fruit Oil, Persea Gratissima ( Avocado ) Oil, Butyrospermum Parkii ( Shea ) Butter, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/ VP Copolymer, Disodium EDTA, Octadecyl Di-t-Butyl-4- Hydroxyhydrocinnamate.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review