Fluid Intens Calmant pt fata si ochi Toleriane Ultra, La Roche Posay

Fluid Intens Calmant pt fata si ochi Toleriane Ultra, La Roche Posay -  - LA ROCHE-POSAY
P32564
Zona delicată din jurul ochilor este adesea uscată sau foarte sensibilă. Este predispusă la înroșire, la iritații, la edeme sau la disconfort. Îngrijirea intens calmantă, pentru față și [...]

Descriere: Fluid Intens Calmant pt fata si ochi Toleriane Ultra, La Roche Posay

Zona delicată din jurul ochilor este adesea uscată sau foarte sensibilă. Este predispusă la înroșire, la iritații, la edeme sau la disconfort.

Îngrijirea intens calmantă, pentru față și ochi, La Roche-Posay Toleraine Ultra Fluide îi oferă tot ceea ce are nevoie pentru a se calma în mod durabil. Datorită complexului brevetat, îmbogățit cu apă termală, tratamentul Toleraine Ultra Fluide asigură pielii hidratarea necesară, o calmează și reduce edemele.

Ambalajul închis ermetic împiedică accesul aerului, protejând astfel conținutul împotriva contaminării, pe întreaga sa durată de utilizare.

Caracteristici:

-reduce considerabil pruritul și înroșirea tenului reduce senzațiile de iritare și de disconfort ajută la eliminarea pungilor de sub ochi hidratează și echilibrează tenul reface bariera cutanată protectoare cu o consistență calmantă, de tip gel-cremă potrivită și pentru purtătorii lentilelor de contact

Ingrediente:

-neurosensină, niacinamidă - hidratează și calmează tenul, combat edemele apă termală de izvor, din zona La Roche-Posay - are efecte calmante și protejează tenul împotriva iritațiilor suplimentare unt de shea - hrănește tenul fără alcool și fără parfum

Aplicare:

Aplicați o cantitate mică pe zona perioculară curată și tapotați ușor, cu vârfurile degetelor. Folosiți dimineața și seara.

Îngrijire țintită: Pentru rezultate optime, crema trebuie combinată cu emulsia pentru piele intolerantă și o îngrijire de noapte, din linia La Roche-Posay Toleriane Ultra.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review