Crexy Gel pentru Cresterea Genelor si Sprancenelor, 8ml, Labo

Crexy Gel pentru Cresterea Genelor si Sprancenelor, 8ml, Labo - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-OCHI - LABO INTERNATIONAL S.R.L.
P548488367

Crexy este un produs dermato-cosmetic sub forma de gel transparent special creat pentru a favoriza cresterea genelor si sprancenelor, si a imbunatati lungimea si grosimea acestora.

Se incarca ofertele...

Descriere Crexy Gel pentru Cresterea Genelor si Sprancenelor, 8ml, Labo

Beneficii Crexy Gel pentru Cresterea Genelor si Sprancenelor, 8ml:

Gelul are o textura usoara, transparenta, care nu incarca genele si sprancele, se intinde usor si se usuca rapid;

Aplicator dublu;

Ingrediente active Crexy Gel pentru Cresterea Genelor si Sprancenelor, 8ml:

7 factori de crestere ai complexului Plate-Like* → eficace in stimularea cresterii parului, pentru gene si sprancene. 3 tipuri de molecule de acid hialuronic cu greutati moleculare diferite (800Da – 200kDa – 2000kDa) → favorizeaza restructurarea externa a firului de par, intarindu-l si facandu-l astfel mai neted. Acetil Tetrapeptida-3 → stimuleaza ancorarea firului de par in scalp si cresterea dimensiunii foliculului de par si favorizeaza cresterea in grosime a genelor si sprancenelor.

Mod de utilizare Crexy Gel pentru Cresterea Genelor si Sprancenelor, 8ml:

Pensula subtire este utilizata pentru a aplica gelul pe marginea pleoapei superioare (la radacina genelor). Peria cilindrica este utilizata pentru a aplica gelul pe lungimea genelor si pe sprancene. Aplicati dimineata si seara dupa o curatare a zonei ochilor.

Forma de prezentare Crexy Gel pentru Cresterea Genelor si Sprancenelor, 8ml:

8mlData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.