Crema contur ochi cu Argan 15 ml, Farmec

Crema contur ochi cu Argan 15 ml, Farmec -  - FARMEC
Farmec
I4809
Actiune: Având o epidermă mai subţire şi mai sensibilă, zona din jurul ochilor este mult mai predispusă la formarea ridurilor. Formularea tip cremă-gel permite o absorbție [...]

Descriere: Crema contur ochi cu Argan 15 ml, Farmec

Actiune:
Având o epidermă mai subţire şi mai sensibilă, zona din jurul ochilor este mult mai predispusă la formarea ridurilor.
Formularea tip cremă-gel permite o absorbție rapidă a principiilor active.
Ingrediente active:
Uleiul de argan are proprietăți hidratante, de protecţie a pielii, de emoliere, de catifelare şi de hrănire a pielii, datorită conținutului ridicat de acizi grași esențiali – omega 6 și 9.
Vitamina A completează acțiunea cremei de ochi, fiind un antioxidant natural eficient ce contribuie la combaterea proceselor de îmbătrânire, cu manifestările lor cele mai diverse -linii fine şi riduri, scăderea tonicităţii pielii, pete pigmentare, pierderea luminozităţii şi strălucirii tenului.
Aceste principii active previn apariţia liniilor fine şi a ridurilor, atenuează ridurile existente, ameliorează aspectul epidermei din jurul ochilor, care va fi mult mai netedă, catifelată şi luminoasă.
Mod de utilizare:
Se aplică cu regularitate seara şi dimineaţa, după demachiere.
Beneficii:
Acest produs te ajuta sa ai un ten mai neted, catifelat şi luminos.


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review