Crema contur de ochi Gerovital H3 Derma+, 15 ml, Farmec

P548489035
  • -10%
Crema contur de ochi Gerovital H3 Derma+, 15 ml, Farmec - INGRIJIRE-OCHI - GEROVITAL
Gerovital

Este un produs cu beneficii multiple, principiile active asociate conferă eficiență antirid, de creștere a fermității și a gradului de hidratare și de calmare a pielii sensibile din jurul ochilor

[...]
Primesti un cadou la acest produs
info campanie
Cumpara orice produs din gama Gerovital H3 Derma+ si primesti o Crema Regeneranta Maini, 100 ml, din gama Gerovital H3 Clasic.

Crema contur de ochi Gerovital H3 Derma+, 15 ml, Farmec

Este un produs cu beneficii multiple, principiile active asociate conferă eficiență antirid, de creștere a fermității și a gradului de hidratare și de calmare a pielii sensibile din jurul ochilor. Datorită structurii biomimetice a cremei, principiile active sunt vehiculate în straturile profunde ale pielii, având biodisponibilitate și eficiență mărită.

Ingrediente active si beneficii:
Aquaxyl, zaharuri naturale cu acțiune hidratantă complexă, ajută la refacerea funcției de barieră a pielii, diminuând pierderile de apă transepidermale, la creșterea rezervelor de apă din derm și epiderm și la circulația apei în piele prin stimularea Aquaporinelor-3.
Hyaceramidyl, lipozomi din ceramide, se absoarbe în piele unde eliberează hialuronatul de sodiu care leagă o cantitate mare de apă într-o reţea tridimensională, mărindu-şi foarte mult volumul. Astfel, ridurile se umplu din interior şi se netezesc, iar pielea devine mai fermă și mai hidratată.
Ulei de Măceșe, ulei de Măsline, nutrienți naturali, ușor asimilabili, care cresc elasticitatea, gradul de hidratare și confortul pielii.
Sepilift DPHP, sursă importantă de hidroxiprolină care stimulează sinteza de fibre noi de colagen și elastină, pielea devenind mai tonică și elastică.
Defensyl®-Plus, ingredient antiinflamator, calmează pielea iritată, sensibilă, ajută la diminuarea proceselor congestive.

Mod de aplicare:
Dimineata si seara,crema se aplica prin masaj usor pe zona din jurul ochilor. 

Ingrediente:    
Aqua, Undecane, Rosa Moschata Seed Oil, Cetearyl Olivate, Glycerin, Olea Europaea Oil, Sorbitan Olivate, Xylitylglucoside, Pentylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Glyceryl Stearate, Octyldodecanol, Tridecane, Anhydroxylitol, Xylitol, Phenoxyethanol, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Glucosyl Ceramide, Squalane, Sodium Hyaluronate, Ribes Nigrum Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Cardiospermum Halicacabum Flower/Leaf/Vine Extract, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Ethylhexylglycerin, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, C15-19 Alkane, Polyglyceryl-6 Laurate, Polyglycerin-6, Ascorbyl Palmitate, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide.

Prezentare:
15 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review