Ser concentrat pentru regenerarea unghiilor si cuticulelor Feminohelp, 2 ml, Zdrovit

P459790780
Ser concentrat pentru regenerarea unghiilor si cuticulelor Feminohelp, 2 ml, Zdrovit - INGRIJIRE-UNGHII - ZDROVIT
ZDROVIT
Proprietăți: Serul regenerează în mod eficient unghiile și cuticulele fragile și deteriorate. Formula inovatoare, îmbogățită cu 5 uleiuri naturale, întărește și restaurează unghia, protejând-o î [...]

Ser concentrat pentru regenerarea unghiilor si cuticulelor Feminohelp, 2 ml, Zdrovit

Proprietăți:

Serul regenerează în mod eficient unghiile și cuticulele fragile și deteriorate. Formula inovatoare, îmbogățită cu 5 uleiuri naturale, întărește și restaurează unghia, protejând-o împotriva ruperii și despicării. Datorită concentrației mari de ingrediente active, unghiile fragile și mate devin netede, puternice și lucioase.

Aplicatorul sub formă de pensula distribuie ușor și precis produsul, masând delicat unghiile și cuticulele, accelerând astfel penetrarea ingredientelor active ale serului.

Ingrediente active:

Ulei de argan - regenerează eficient unghiile și cuticulele uscate.

Ulei de ricin - renumit pentru proprietățile de regenerare, crește rezistența unghiilor și le conferă luminozitate, hrănește și hidratează cuticulele.

Ulei de măsline - hidratează intensiv și hrănește unghiile deteriorate și cuticulele.

Ulei de susan - înmoaie cuticulele dure din jurul unghiei și calmează iritațiile.

Ulei de avocado - netezește și hrănește cuticulele uscate și crăpate din jurul unghiei.

Mod de utilizare:

Scoateți capacul. Rotiți capătul creionului în sensul arătat de săgeată, până se eliberează serul. Aplicați-l cu vârful creionului pe conturul unghiei și masați cu mișcări circulare (de la vârf spre baza) până se absoarbe complet. Utilizare zilnică pentru unghii și cuticule. Recomandat, de asemenea, după manichiura și pedichiura.

Prezentare:

2 ml



Data ultimei actualizari: 2024-03-26 10:37:04
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review