Ser concentrat pentru regenerarea unghiilor si cuticulelor Feminohelp, 2 ml, Zdrovit

Ser concentrat pentru regenerarea unghiilor si cuticulelor - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-MAINI/INGRIJIRE-UNGHII - ZDROVIT
ZDROVIT
P459790780
Proprietăți: Serul regenerează în mod eficient unghiile și cuticulele fragile și deteriorate. Formula inovatoare, îmbogățită cu 5 uleiuri naturale, întărește și restaurează unghia, protejând-o î
Se incarca ofertele...

Descriere Ser concentrat pentru regenerarea unghiilor si cuticulelor Feminohelp, 2 ml, Zdrovit

Proprietăți:

Serul regenerează în mod eficient unghiile și cuticulele fragile și deteriorate. Formula inovatoare, îmbogățită cu 5 uleiuri naturale, întărește și restaurează unghia, protejând-o împotriva ruperii și despicării. Datorită concentrației mari de ingrediente active, unghiile fragile și mate devin netede, puternice și lucioase.

Aplicatorul sub formă de pensula distribuie ușor și precis produsul, masând delicat unghiile și cuticulele, accelerând astfel penetrarea ingredientelor active ale serului.

Ingrediente active:

Ulei de argan - regenerează eficient unghiile și cuticulele uscate.

Ulei de ricin - renumit pentru proprietățile de regenerare, crește rezistența unghiilor și le conferă luminozitate, hrănește și hidratează cuticulele.

Ulei de măsline - hidratează intensiv și hrănește unghiile deteriorate și cuticulele.

Ulei de susan - înmoaie cuticulele dure din jurul unghiei și calmează iritațiile.

Ulei de avocado - netezește și hrănește cuticulele uscate și crăpate din jurul unghiei.

Mod de utilizare:

Scoateți capacul. Rotiți capătul creionului în sensul arătat de săgeată, până se eliberează serul. Aplicați-l cu vârful creionului pe conturul unghiei și masați cu mișcări circulare (de la vârf spre baza) până se absoarbe complet. Utilizare zilnică pentru unghii și cuticule. Recomandat, de asemenea, după manichiura și pedichiura.

Prezentare:

2 mlData ultimei actualizari: 2024-03-26 10:37:04
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.