Gel pentru unghii deteriorate, 3.3 ml, Urgo

Gel pentru unghii deteriorate, 3.3 ml, Urgo - INGRIJIRE-UNGHII - URGO
URGO
I7677
Indicații: Pentru tratarea unghiilor deteriorate de micoză sau traumatism. Compoziție: Hidroxipropilchitosan, apă purificată, etanol și octopirox. Proprietăți: formează, un film invizibil și fără miros, care penetrează [...]

Descriere: Gel pentru unghii deteriorate, 3.3 ml, Urgo

Indicații: Pentru tratarea unghiilor deteriorate de micoză sau traumatism. Compoziție: Hidroxipropilchitosan, apă purificată, etanol și octopirox. Proprietăți: formează, un film invizibil și fără miros, care penetrează structura unghiei pentru a o curăța, regenera și proteja; discret, potrivit pentru femei și bărbați; se usucă rapid (5 secunde); se îndepărtează foarte ușor (cu apă); se poate aplica atât pe unghie cât și pe cuticule. Mod de utilizare: Se utilizează zilnic, indicată aplicarea seară, înainte de culcare. Forma farmaceutică: Soluție tip filmogel. Prezentare: 3.3 ml.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review