Baza complex fortifiant, 11 ml, Farmec

  • -10%
Baza complex fortifiant, 11 ml, Farmec - INGRIJIRE-UNGHII - FARMEC
Farmec
W60793

Tratament de intretinere a sanatatii unghiilor, care poate fi aplicat singur pe unghie, ca un lac incolor, sau aplicat ca baza sub un lac colorat. Actiune: Acest produs este destinat

[...]

Descriere: Baza complex fortifiant, 11 ml, Farmec

Tratament de intretinere a sanatatii unghiilor, care poate fi aplicat singur pe unghie, ca un lac incolor, sau aplicat ca baza sub un lac colorat.

Actiune:

Acest produs este destinat ingrijirii permanente a unghiilor. Uleiurile de masline, de migdale dulci si de germeni de grau, hidrateaza si refac supletea si elasticitatea unghiei. Continutul bogat in uleiuri naturale vegetale ( migdale dulci, masline si germeni de grau) previne deshidratarea si exfolierea unghiilor. Complexul natural calciu-aminoacid intareste si creste rezistenta unghiei. Protejeaza unghia de pigmentii din lacurile colorate.

Utilizare:

Se foloseste de 1-2 ori pe saptamana. Se aplica intr-un strat sau doua, fie ca lac individual, fie ca baza sub un lac colorat.

Utilizati Farmec Ulei pentru cuticule, inaintea aplicarii bazei pe unghii. A se proteja cuticulele cu grasime sau ulei. Contine formaldehida.

Beneficii:

Acest produs are dublu rol asigura coeziunea celulara reducand efectul de exfoliere si protejeaza unghia de pigmettii din lacurile colorate

Prezentare:

11ml



Data ultimei actualizari: 2024-03-06 14:19:26
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review