Ivatherm Pachet Crema hidratanta pentru maini Multi-Performance, 50 + 50 ml

Ivatherm Pachet Crema hidratanta pentru maini Multi-Performance, 50 + 50 ml - CREME-DE-MAINI - IVATHERM
Ivatherm
P459792264

Este recomandata pentru pielea uscata sau deshidratata a mainilor in urma actiunii factorilor interni sau externi(frig, vant, soare, detergenti etc.). Asigura hidratarea profunda, imediata si pe termen lung, redand

[...]

Descriere: Ivatherm Pachet Crema hidratanta pentru maini Multi-Performance, 50 + 50 ml

Este recomandata pentru pielea uscata sau deshidratata a mainilor in urma actiunii factorilor interni sau externi(frig, vant, soare, detergenti etc.). Asigura hidratarea profunda, imediata si pe termen lung, redand supletea pielii uscate si agresate a mainilor. Are efect nutritiv, antiinflamator si antibacterian. Produs fara parabeni

Mod de utilizare:

Se aplica pe maini cu generozitate, de doua ori pe zi sau la nevoie.

Compozitie si proprietati:

Aquaphyline®, extras din panselute salbatice (Viola Tricolor), are un puternic efect de hidratare prin: stimularea sintezei aquaporinelor - canale transportatoare de apa din membrana celulara si cresterea cantitatii de acid hialuronic - binecunoscutul 'burete molecular' al apei din piele. Untul de Karite (Butirospermum parkii) contribuie la hidratarea si nutritia pielii prin aportul de vitamine si acizi grasi esentiali care maresc supletea straturilor celulare.

Prin continutul in fitosteroli are rol antiinflamator cu reducerea eritemului si pruritului si rol cicatrizant. Alfabisabolol este un ingredient natural cu puternic efect antiinflamator si antibacterian. Apa termala Herculane atenueaza iritatiile si catifeleaza pielea prin proprietatile ei calmante si antiiritante.

Prezentare:

50 + 50 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review