Saforelle crema intima cu brusture si alantoina, 40 ml

Saforelle crema intima cu brusture si alantoina, 40 ml -  - BIESSEN PHARMA SRL
P479848777

Noua formula a cremei calmante Saforelle contine extract de brusture, alantoina, Aloe Vera, unt de Shea, ulei de Macadamia, ulei din samburi de caise si calmeaza rapid iritatiile inca de la prima aplicare.

[...]

Descriere: Saforelle crema intima cu brusture si alantoina, 40 ml

Noua formula a cremei calmante Saforelle contine extract de brusture, alantoina, Aloe Vera, unt de Shea, ulei de Macadamia, ulei din samburi de caise si calmeaza rapid iritatiile inca de la prima aplicare. Cu o textura delicata, neuleioasa si nelipicioasa, crema calmanta Saforelle protejeaza si hidrateaza pe termen lung pielea sensibila si iritata, reducand roseate, mancarimea, disconfortul intim si iritatiile post-epilare.
Nu contine parabeni, silicon, parfum. Are o excelenta toleranta ginecologica. Tubul este prevazut cu un varf apliator, practice si igienic.

Mod de utilizare:
Aplicati de 2 ori pe zi, in orice moment al zilei. Masati pana la absorbtia completa. Nu aplicati pe pielea lezata sau cu secretii. In caz de roseata  persistenta, consultati medicul. Adecvata femeilor insarcinate. Se recomanda la copiii peste 5 ani, cu o singura aplicare pe zi.

Prezentare:
40 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review