Regevagia gel igiena intima pentru fete, 150ml

P479848098
Regevagia gel igiena intima pentru fete, 150ml - INGRIJIRE-INTIMA - AFLOFARM
AFLOFARM
Gel spumant pentru curatarea zonei intime pentru fete si fetite, incepand de la 3 ani. Compozitie: Ulei de ovaz, alantoina, bisabolol, acid lactic Regevagia(r) gel pentru igiena intima pentru [...]

Descriere: Regevagia gel igiena intima pentru fete, 150ml

Gel spumant pentru curatarea zonei intime pentru fete si fetite, incepand de la 3 ani.

Compozitie:

Ulei de ovaz, alantoina, bisabolol, acid lactic

Regevagia(r) gel pentru igiena intima pentru fete este un gel spumante hipoalergennic, conceput special pentru a satisfice nevoile specific ale fetelor de varsta mica. Regevagia curata usor si hraneste zonele intime, oferind o hidratare optima si protejand impotriva iritatiilor. Formula speciala calmeaza iritatiile si amelioreaza mancarimea, restabilind confortul pielii iritate.

Produsulcontine ulei de ovaz care hidrateaza pielea si isi consolideaza bariera protectoare naturala. Allantoina

sustine in special regenerarea zonelor vulnerabile si actioneaza sinergic cu bisabololul pentru a calma si a atenua pielea iritata. Formula contine, de asemenea, acid lactic care ajuta la mentinerea nivelului sanatos al pH-ului, aspect esential pentru sustinerea microflorei naturale.

Indicatii:

- asigura ingrijirea corespunzatoare a zonelor intime a fetelor si fetitelor incepand de la 3 ani, protejeaza impotriva iritatiilor si infectiilor.

Mod de administrare:

- utilizare zilnica; uz extern.

Forma de prezentare: Tub 150ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review