Nivea Lotiune Intima 250ml

  • -10%
Nivea Lotiune Intima 250ml -  - NIVEA
NIVEA
P438797279
Lotiunea NIVEA Intimo MILDCOMFORT este special dezvoltata pentru igiena zonei intime. Pentru o senzatie placuta de confort, siguranta si prospetime, in fiecare zi. Lotiunea NIVEA Intimo MILD cu ulei de [...]

Descriere: Nivea Lotiune Intima 250ml

Lotiunea NIVEA Intimo MILDCOMFORT este special dezvoltata pentru igiena zonei intime. Pentru o senzatie placuta de confort, siguranta si prospetime, in fiecare zi. Lotiunea NIVEA Intimo MILD cu ulei de jojoba bio si extract natural de musetel curata delicat si improspateaza pielea din zona intima. Beneficii: • Formula pe baza de Acid Lactic contribuie la mentinerea pH-ului natural al zonei intime, oferind confort imediat pentru intreaga zi. • Nu contine sapun alcalin. Nu contine coloranti. • Lotiunea NIVEA Intimo MILD COMFORT poate fi utilizata zilnic precum un gel de dus normal. • Dupa aplicare, clatiti cu apa. Doar pentru uz extern. • Compatibilitate la nivelul pielii testata dermatologic si ginecologic.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review