Lotiune intima antibacteriana, 250 ml, Lactacyd

  • -5%
Lotiune intima antibacteriana, 250 ml, Lactacyd - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-INTIMA - GSK SRL OMEGA PHARMA
P26412
Loțiune intimă antibacteriană, 250 ml, Lactacyd Contribuie la apărarea naturală a zonei intime. Aceasta conține agenți antibacterieni naturali care ajută la inhibarea dezvoltării bacteriilor și
Se incarca ofertele...

Descriere Lotiune intima antibacteriana, 250 ml, Lactacyd

Loțiune intimă antibacteriană, 250 ml, Lactacyd Contribuie la apărarea naturală a zonei intime.

Aceasta conține agenți antibacterieni naturali care ajută la inhibarea dezvoltării bacteriilor și la prevenirea infecțiilor și mirosurilor neplăcute.

Extractul de cimbru, cunoscut pentru efectul său antiseptic și agenții antibacteriani naturali oferă un plus de protecție a zonei intime în perioada sarcinii și post-partum, în timpul menstruației sau situațiilor cu risc crescut: sauna, sport, înot etc.

Prezentare:

250 mlData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.