Irigator nr. 9 Minut 220ml

Irigator nr. 9 Minut 220ml - INGRIJIRE-INTIMA - MINUT
Minut
P438798226
IRIGATOR Instructiuni: Lichidul din para trebuie sa aiba aproximativ aceeasi temperatura cu corpul. Consultati-va doctorul inainte de folosire. Daca orice parte componenta se deterioreaza sau este deteriorata aruncati produsul [...]

Descriere: Irigator nr. 9 Minut 220ml

IRIGATOR Instructiuni: Lichidul din para trebuie sa aiba aproximativ aceeasi temperatura cu corpul. Consultati-va doctorul inainte de folosire. Daca orice parte componenta se deterioreaza sau este deteriorata aruncati produsul cu totul. Instructiuni de curatare si pastrare: Inainte de prima folosire ca si apoi dupa folosirea parei spalati fiecare parte separat si sterilizati-le in apa clocotita. Asigurati-va ca apa acopera in intregime produsul. Atentie: Nu sterilizati produsul in cuptorul cu microunde si nu folositi dezinfectanti pentru sterilizare!

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review