Irigator cu furtun Meddo

Irigator cu furtun Meddo - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-INTIMA - MEDDO
MEDDO
I5391
Irigator Meddo: dispozitiv fabricat dintr-un material rezistent si flexibil, special conceput pentru igiena intima a femeilor si pentru prevenirea afectiunilor aparatului uro-genital. Este usor de utilizat, fiind ideal
Se incarca ofertele...

Descriere Irigator cu furtun Meddo

Irigator Meddo: dispozitiv fabricat dintr-un material rezistent si flexibil, special conceput pentru igiena intima a femeilor si pentru prevenirea afectiunilor aparatului uro-genital. Este usor de utilizat, fiind ideal pentru spalaturi intravaginale in timpul tratamentului adjuvant al diverselor infectii, precum si pentru mentinerea igienei dupa fiecare contact sexual. Mod de utilizare: Dupa fixarea vasului, se ataseaza tubul de irigator si canula corespunzatoare (vaginala sau rectala) verificand daca robinetul este pe pozitia inchis. Se introduce lichidul recomandat in vas si se executa spalatura sau tratamentul.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.