Gel pentru igiena intima Antifungical, 250 ml, Lactacyd

P26413
  • -5%
Gel pentru igiena intima Antifungical, 250 ml, Lactacyd - INGRIJIRE-INTIMA - GSK SRL OMEGA PHARMA
Gel pentru igienă intimă Antifungical, 250 ml, Lactacyd Gel pentru igienă intimă din gama Lactacyd cu proprietăți antifungice. Ajută la ameliorarea simptomelor cauzate de infecțiile vaginale precum mâ [...]
Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
Cumpara de minim 60 lei oricare dintre produsele din gamele Vitamax, Arterin, Calmogen, Ascovit, Lactacyd, Compeed sau Coldtusin si primesti transport gratuit.

Gel pentru igiena intima Antifungical, 250 ml, Lactacyd

Gel pentru igienă intimă Antifungical, 250 ml, Lactacyd Gel pentru igienă intimă din gama Lactacyd cu proprietăți antifungice.

Ajută la ameliorarea simptomelor cauzate de infecțiile vaginale precum mâncărimi, iritații și senzații de arsură.

Formula sa cu pH8, alcalin, contribuie la stoparea dezvoltării bacteriilor și ciupercilor și diminuează aciditatea în exces care favorizează dezvoltarea Candidei.

Îmbogățit cu agent antimicotic și extract de gălbenele, Lactacyd Antifungal păstrează echilibrul natural al florei vaginale, oferind totodată o senzație de prospețime.

Este recomandat să folosești Lactacyd Antifungal ori de câte ori te confrunți cu infecții în zona intimă, că adjuvant în tratarea micozelor vulvovaginale.

Prezentare:

250 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review