Absorbante Platinum Ultra Night, 12 bucati, Always

Absorbante  Platinum Ultra Night, 12 bucati, Always - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-INTIMA - ALWAYS
Always
P479851477

Absorbantele igienice Always Platinum ofera cea mai buna combinatie de confort si protectie din gama absorbantelor Always.Ofera mai mult confort (comparativ cu Always Ultra) datorita celor 1000 de micro-tampoane si noilor sale aripioare matasoase.

Se incarca ofertele...

Descriere Absorbante Platinum Ultra Night, 12 bucati, Always

  • Absorbantele igienice Always Platinum ofera cea mai buna combinatie de confort si protectie din gama absorbantelor Always.
  • Ofera mai mult confort (comparativ cu Always Ultra) datorita celor 1000 de micro-tampoane si noilor sale aripioare matasoase.
  • De asemenea, ofera mai multa protectie (comparativ cu Always Ultra) datorita barierelor laterale de protectie si a miezului ultra absorbant care tine umezeala departe de piele.
  • Always Platinum Night (Marimea 3) cu aripioare este recomandat pentru protectie pe timpul noptii.

Prezentare:
12 bucatiData ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.