Absorbante Platinum Super, 7 bucati, Always

P43873242l
Absorbante Platinum Super, 7 bucati, Always - INGRIJIRE-INTIMA - ALWAYS
Always
Absorbantele igienice Always Platinum oferă cea mai bună combinație de confort si protecție din gama absorbantelor Always. Always Platinum oferă mai mult confort (comparativ cu Always Ultra) datorită [...]

Descriere: Absorbante Platinum Super, 7 bucati, Always

Absorbantele igienice Always Platinum oferă cea mai bună combinație de confort si protecție din gama absorbantelor Always.

Always Platinum oferă mai mult confort (comparativ cu Always Ultra) datorită celor 1000 de micro-tampoane si noilor sale aripioare mătăsoase.

De asemenea, oferă mai multă protectie (comparativ cu Always Ultra) datorită barierelor laterale de protecție și a miezului ultra absorbant care ține umezeala departe de piele.

Always Platinum Super (Mărimea 2) cu aripioare este recomandat pentru utilizare zilnică, pentru zile cu flux mediu.

Incearcă Always Platinum Night (Mărimea 3), cele mai bune absorbante igienice Always Platinum pentru protecție pe timpul nopții.

Prezentare: 7 bucăți



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review