Pachet Neovadiol Complex Substitutiv crema zi PS, 50ml + Mineral 89 Gel booster, 50ml, Vichy

Pachet Neovadiol Complex Substitutiv crema zi PS, 50ml + Mineral 89 Gel booster, 50ml, Vichy - INGRIJIRE-FATA - VICHY
Vichy
P479849874

Reinfuzați tinerețe tenului dumneavoastră: densitate, elasticitate, volume redefinite si luminozitate.

[...]

Descriere: Pachet Neovadiol Complex Substitutiv crema zi PS, 50ml + Mineral 89 Gel booster, 50ml, Vichy

Reinfuzați tinerețe tenului dumneavoastră: densitate, elasticitate, volume redefinite si luminozitate.

Pentru femeile aflate la menopauză care doresc să combată impactul menopauzei asupra pielii lor: pierderea densității, a volumului, a prospețimii și a strălucirii.

Laboratoarele Vichy au cercetat 14 ani și au depus 13 brevete pentru a obține formula finală capabilă să

acționeze asupra semnelor cutanate observate în timpul menopauzei. Inspirată de beneficiile hormonului tinereții asupra pielii, au ales un complex puternic de ingrediente active care acționează asupra markerilor tinereții implicați în menopauză.

Pielea este întinerită pe toate fronturile. Cu complexul substitutiv inovator, pielea este transformată treptat. Densitatea, confortul și prospețimea pielii sunt restaurate. Tenul devine mai strălucitor și mai neted și volumele sunt redefinite treptat.

CREEAZĂ SUBSTANȚĂ: PRO-XYLANE

Concentrația acestei molecule biomimetice patentate de Vichy a crescut la 3%, de zece ori mai mult decât formula anterioară. Eficacitatea? Acționează asupra a cel puțin trei elemente implicate în tinerețea pielii: colagenul I și III, surse de fermitate și densitate; sinteza GAG; reducerea punctelor negre, prin acțiune asupra fibroblastului. Pielea este hrănită la toate nivelurile și devine mai fermă și mai consistentă. Ridurile sunt umplute și tenul devine mai luminos și mai neted.

RE-TEXTURIZARE: HEPES

Binecunoscut pentru proprietățile de exfoliere, acesta acționează asupra proteazelor, enzime implicate în procesul de descuamare naturală. Prin reglarea exfolierii, promovează regenerarea celulară, modifică aspectul pielii la suprafață și combate eficient pielea aspră și tare.

CONSISTENȚĂ: GLICERINA

Glicerina are capacitatea de a reține apa în stratul cornos. Prin aceasta, asigură hidratarea straturilor superficiale ale pielii.

REFACEREA LIPIDELOR: HEDIONE

Un derivat de acid iasmonic, acest agent crește producția naturală de lipide (scualen, trigliceride și ceruri) care se găsesc în sebum și lipsesc la menopauză. Prin urmare, netezește pielea, și îi restabilește confortul și suplețea.

Vichy Mineral 89 Gel Booster 50 ml

Pentru prima dată, asocierea unică de Apă Vulcanică Vichy, în proporție de 89%, cu Acid Hialuronic de origine naturală.

Minéral 89 întărește bariera naturală de protecție a pielii, pentru a o face mai rezistentă împotriva agresiunilor externe cum ar fi poluarea, stresul și oboseala. Zi după zi, tenul are un aspect sănătos și plin de luminozitate.

Toate tipurile de piele.

Mineral 89 întărește bariera naturală de protecție a pielii.

Recomandat a fi folosit ca prim pas în rutina dvs. de îngrijire zilnică sau ca produs unic de îngrijire a tenului, mai ales în mediul urban.

Efect imediat: : Pielea se simte mai sănătoasă (81%) și mai netedă (85%).

După o lună: Pielea pare mai luminoasă (94%), cu o strălucire sănătoasă (87%) și are un aspect mai uniform (83%).

Compozitie

Vichy Neovadiol Complex Substitutiv Crema 50 ml

AQUA/WATER - GLYCERIN - PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL/APRICOT KERNEL OIL - ALCOHOL DENAT. - DIMETHICONE - HYDROXYPROPYL TETRAHYDROPYRANTRIOL - PROPANEDIOL - PROPYLENE GLYCOL - ISONONYL ISONONANOATE - ZEA MAYS STARCH/CORN STARCH - HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID - AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/STEARETH-25 METHACRYLATE CROSSPOLYMER - AMMONIUM POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE/AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE - C13-14 ISOPARAFFIN - CAFFEINE - CAPRYLYL GLYCOL - CI 42090/BLUE 1 - CITRIC ACID - DEXTRIN - DIMETHICONOL - DISODIUM EDTA - EPERUA FALCATA BARK EXTRACT - LAURETH-7 - METHYLDIHYDROJASMONATE - PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE - PERLITE - PHENOXYETHANOL - POLOXAMER 338 - POLYACRYLAMIDE - SILICA - SILICA SILYLATE - SODIUM ACRYLATES CROSSPOLYMER-2 - SODIUM HYALURONATE - PARFUM/FRAGRANCE.

Vichy Mineral 89 Gel Booster 50 ml

AQUA / WATER - PEG/PPG/POLYBUTYLENE GLYCOL-8/5/3 GLYCERIN - GLYCERIN - BUTYLENE GLYCOL - METHYL GLUCETH-20 - CARBOMER - SODIUM HYALURONATE - PHENOXYETHANOL - CAPRYLYL GLYCOL - CITRIC ACID - BIOSACCHARIDE GUM-1.

Mod de administrare

Vichy Neovadiol Complex Substitutiv Crema 50 ml

Aplicați crema seara pe față, bărbie și gât, evitând zona ochilor.

Aplicați crema în câteva locuri și întindeți-o cu mișcări ușoare în sus, de la interior spre exterior. Întindeți crema ușor până când se absoarbe complet. Masați profund de-a lungul zonelor de piele lăsate: pomeți, bărbie și gât.

Vichy Mineral 89 Gel Booster 50 ml

Aplicați MINERAL 89, ca prim pas în rutina dvs. de îngrijire zilnică sau ca produs unic de îngrijire a tenului, pe pielea curată.

Producator

Vichy

Mod de prezentare

Flacon de sticla 50 ml + flacon crema 50 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review