Revuele White Mask Collagen Express, 80 ml

Revuele White Mask Collagen Express, 80 ml -  - REVUELE
Revuele
P479851285

Este atat de simplu sa redai pielii frumusetea si tineretea, aplicand o masca cu efect de lifting.

[...]

Descriere: Revuele White Mask Collagen Express, 80 ml

 Acest agent cu efect de lifting si hidratare maxima are la baza Colagen, Elastina si Argila alba. Patrunde adanc in tesuturile dermei, ajutand la cresterea elasticitatii si fermitatii pielii, reface nivelul de hidratare, previne imbatranirea  prematura. Argila alba hidrateaza si hraneste pielea, ajutand la minimizarea porilor si la obtinerea unui efect mat. Oxidul de zinc regenereaza, reinoieste celulele, calmeaza zonele cu probleme. Alantonina hraneste si netezeste pielea, normalizand productia de sebum. Vei arata mai radianta, iar pielea ta va avea un aspect proaspat, delicat.

Mod de utilizare: aplica masca intr-un strat generos, pe pielea uscata, curatata in prealabil, evitand zona de contur a ochilor. Distribuie uniform si lasa sa actioneze timp 20 de minute. Clateste cu apa din abundenta. Poate fi utilizat de 2-3 ori pe saptamana.



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review