Uriage Depiderm SPF 50 30ml

P34599
Uriage Depiderm SPF 50 30ml - PETE-PIGMENTARE - URIAGE
Uriage
Acest produs cu protectie mare reduce si previne riscul de pete maronii cauzate de razele UV, un factor major al hiperpigmentarii. O formula cu toleranta ridicata care poate fi folosita [...]

Descriere: Uriage Depiderm SPF 50 30ml

Acest produs cu protectie mare reduce si previne riscul de pete maronii cauzate de razele UV, un factor major al hiperpigmentarii. O formula cu toleranta ridicata care poate fi folosita In zilele Insorite.

Reduce petele maronii.

Complexul de depigmentare si reglare previne reaparitia petelor maronii.

Protejeaza Impotriva razelor UV.

Complexul de filtrare anti-UVA/UVB fara octocrilen formeaza o bariera de protectie Impotriva razelor UV. 50 un FPS mare pentru protectie optima a pielii.

Ingrediente active: Apa Termala Uriage, Complex de filtrare a razelor UVA si UVB, Lemn dulce, Nicotinamida, Vitamina C vectorizata.

Hipoalergenic. Non-comedogenic

Utilizare:

Aplicati produsul zilnic, dimineata, pe fata, linia gatului si maini sau pe petele maronii si reaplicati-l la fiecare 2 ore In cazul expunerii la soare. Ca tratament complementar, utilizati Dépiderm seara. Evitati contactul cu ochii.

Prezentare:

30ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review