Melabel Whitening Crema depigmentanta de noapte, 50 ml, Biotrade

P459799894
Melabel Whitening Crema depigmentanta de noapte, 50 ml, Biotrade - PETE-PIGMENTARE - BIOTRADE
Biotrade
Proprietăți: - este destinată pentru estomparea petelor de culoare închisă de pe piele, cauzate de acnee, sarcină, soare, înaintarea în vârstă, pistrui -combinația unică de acid Kojic, Glicolic ș [...]

Descriere: Melabel Whitening Crema depigmentanta de noapte, 50 ml, Biotrade

Proprietăți:

- este destinată pentru estomparea petelor de culoare închisă de pe piele, cauzate de acnee, sarcină, soare, înaintarea în vârstă, pistrui

-combinația unică de acid Kojic, Glicolic și Salicilic stimulează efectul de albire și produc efectul dorit în scurt timp;- este ambalată în recipient cu vacuum, ce nu permite oxigenului să pătrundă înăuntru, protejând astfel ingredientele împotriva oxidării, extinzând eficacitatea și calitatea cremei după desigilare și eliminând necesitatea folosirii conservanților;

- potrivită pentru depigmentarea: pistruilor, cicatricilor hipepigmentate, petelor solare, petelor cauzate de înaintarea în vârstă, petelor cauzate de acnee, melasma, tenurilor cu culoare neuniformă;
- pentru toate tipurile de ten ce se confruntă cu hiperpigmentări;
- iluminează vizibil petele întunecate;
- cauzează o exfoliere delicată a pielii.

Ingrediente active:
Acidul Kojic - are efect de iluminare. Blochează formarea pigmentului cutanat – melanina şi ajută la egala lui distribuire în straturile celulare superficiale ale pielii.
Acid glicolic - are un efect exfoliant blând, stimulează regenerarea pielii, îndepărtează liniile fine și ridurile.
Acid salicilic – beta-hidroxi acid, care stimulează exfolierea rapidă a pielii.

Ingrediente:

AQUA, PARAFFINUM LIQUIDUM, CETEARYL ALCOHOL, PEG-30 LANOLIN, PEG-75 LANOLIN, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-75 STEARATE, CETETH-20, STEARETH-20, GLYCOLIC ACID, KOJIC ACID, GLYCERIN, DIMETHICONE, PARFUM, BENZOIC ACID, SALICYLIC ACID, TITANIUM DIOXIDE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, GERANIOL, EUGENOL.

Mod de utilizare:

Aplicați cremă depigmentantă de noapte Melabel Whitening numai pe petele de culoare închisă, pe pielea curată și uscată. În timpul primei săptămâni, aplicați-o numai o dată pe zi, seara și dacă există o toleranță bună a pielii, în fiecare seară, pentru cel puțin 4 săptămâni. Acesta poate fi folosită pentru o perioadă nelimitată de timp până când se obțin rezultatele dorite.
Persoanele cu piele mai sensibilă pot să resimtă o ușoară senzație de arsură și înșepături, care însă sunt normale și se estompează rapid.
Aplicați toate produsele din gama Melabel pe față curată, spălată numai cu apă. Această cerință este obligatorie deoarece toate gelurile de curățare și loțiunile tonice au un pH diferit, ceea ce poate spori sau reduce efectul acidului conținut. Se recomandă, de asemenea, să se lase un interval de cel puțin 30 de minute între aplicarea diferitelor produse cosmetice și a produselor Melabel, deoarece acest lucru ar putea conduce la o reacție nedorită cu acizii și, prin urmare, să accelereze sau să neutralizeze efectul.

Precauții:

Atunci când utilizați crema depigmentantă pentru noapte Melabel sau alte produse de albire, este obligatorie utilizarea în fiecare zi a protecției solare cu factor înalt (SPF 50+), indiferent de anotimp. Aceasta va proteja pielea împotriva repigmentării. În timpul aplicării agenților de albire, produsele care conțin derivați ai vitaminei A (proretinol A, rețioizi, etc.) nu trebuie utilizate. Orice tip de exfoliere mecanică, cum ar fi scruburile și alte produse similare, trebuie evitată. Nu se recomandă că, cu o oră înainte sau după aplicarea produsului, să se utilizeze un alt produs, deoarece acest lucru poate duce la o reacție nedorită cu acizii și poate accelera sau neutraliza efectul.
Dacă apare senzație de arsură, mâncărime sau roșeață intensă întrerupeți folosirea produsului. Dacă aceste manifestări nu dispar în 3 zile consultați un medic dermatolog.

Prezentare:
50 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review