Melabel Forte Crema depigmentanta, 30 ml, Biotrade

P459798531
  • -10%
Melabel Forte Crema depigmentanta, 30 ml, Biotrade - PETE-PIGMENTARE - BIOTRADE
Biotrade

Proprietăți: - este o cremă triplu activă, indicată pentru depigmentarea petelor închise la culoare ale pielii;- recomandată pentru petele hiperpigmentate precum lentigine senile, efelide (pistrui), cicatrici postacnee hiperpigmentate, pete după

[...]

Melabel Forte Crema depigmentanta, 30 ml, Biotrade

Proprietăți:

- este o cremă triplu activă, indicată pentru depigmentarea petelor închise la culoare ale pielii;
- recomandată pentru petele hiperpigmentate precum lentigine senile, efelide (pistrui), cicatrici postacnee hiperpigmentate, pete după sarcină şi arsuri, rezistente la schemele standard de depigmentare;
- complexul unic SMM alcătuit din Vitamina C, Acid phytic şi Acid kojic asigură o acţiune triplă pentru obţinerea rezultatului dorit;
- indicată pentru depigmentarea petelor hiperpigmentate rezistente precum: efelide, lentigine șenile, pete după sarcină şi terapii hormonale, orice hiperpigmentări;
- depigmentează fin şi delicat petele hiperpigmentate.
Ingrediente active:
Acid Phytic – blochează melanogeneza, stimulează fibroblastele şi are un profil excelent de toleranţă pe piele.
Vitamina C – blochează transferul melaninei de la melanocite către celulele din epiderm.
Acid Kojic – blochează formarea pigmentului cutanat – melanina şi ajută la egala lui distribuire în straturile celulare superficiale ale pielii.
Ingrediente:
AQUA, PARAFFINUM LIQUIDUM, CETEARYL ALCOHOL, PEG-30 LANOLIN, PEG-75 LANOLIN, KOJIC ACID, PHYTIC ACID, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, CITRIC ACID, TITANIUM DIOXIDE, PHENOXYETHANOL, DIMETHICONE, DISODIUM EDTA, CALCIUM HYDROXIDE, POLYQUАTERNIUM-37, PARFUM, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, GERANIOL, EUGENOL.
Mod de utilizare:
În prima săptămână aplicaţi pe petele hiperpigmentate o dată la două zile, seara, în a doua săptămână zilnic, seara, iar în cazul unei bune toleranţe aplicaţi de două ori pe zi pentru minim 4 săptămâni. În cazul apariţiei eritemului (roşeaţă), răriţi aplicările la de 3 ori pe săptămână.
Aplicați toate produsele din gama Melabel pe față curată, spălată numai cu apă. Această cerință este obligatorie deoarece toate gelurile de curățare și loțiunile tonice au un pH diferit, ceea ce poate spori sau reduce efectul acidului conținut. Se recomandă, de asemenea, să se lase un interval de cel puțin 30 de minute între aplicarea diferitelor produse cosmetice și a produselor Melabel, deoarece acest lucru ar putea conduce la o reacție nedorită cu acizii și, prin urmare, să accelereze sau să neutralizeze efectul.
Precauții:
Atunci când utilizați crema depigmentantă pentru noapte Melabel sau alte produse de albire, este obligatorie utilizarea în fiecare zi a protecției solare cu factor înalt (SPF 50+), indiferent de anotimp. Aceasta va proteja pielea împotriva repigmentării. În timpul aplicării agenților de albire, produsele care conțin derivați ai vitaminei A (proretinol A, rețioizi, etc.) nu trebuie utilizate. Orice tip de exfoliere mecanică, cum ar fi scruburile și alte produse similare, trebuie evitată. Nu se recomandă că, cu o oră înainte sau după aplicarea produsului, să se utilizeze un alt produs, deoarece acest lucru poate duce la o reacție nedorită cu acizii și poate accelera sau neutraliza efectul.
Dacă apare senzație de arsură, mâncărime sau roșeață intensă întrerupeți folosirea produsului. Dacă aceste manifestări nu dispar în 3 zile consultați un medic dermatolog.
Prezentare:
30 ml


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review