Gerovital GH3D+PC Gel Depigmentare Pete, 30ml

  • -20%
Gerovital GH3D+PC Gel Depigmentare Pete, 30ml -  - GEROVITAL
Gerovital
P06575
Gelul este destinat persoanelor care, indiferent de vârstă, prezintă pete pigmentare, neuniformități de culoare, pistrui. Conține ingredienți eficienți de decolorare a pielii: Resveratrol pur, cu [...]

Descriere: Gerovital GH3D+PC Gel Depigmentare Pete, 30ml

Gelul este destinat persoanelor care, indiferent de vârstă, prezintă pete pigmentare, neuniformități de culoare, pistrui.

Conține ingredienți eficienți de decolorare a pielii: Resveratrol pur, cu mecanism complex de acțiune și Arbutină, inhibitor al enzimei tirozinaza. Alături de acești ingredienți, gelul conține Vitamina B3 și Vitamina C, într-o formă deosebit de stabilă, cu rol de decolorare, de stimulare a sintezei colagenului, de refacere a funcției de barieră a pielii, antioxidant, antiinflamator, antirid.

Mod de utilizare:

Se recomandă utilizarea gelului împreună cu Boosterul exfoliant cu AHA, care favorizează acțiunea în straturile profunde ale pielii.

Gelul se aplică de 2 ori pe zi, minim 2 luni de zile.

După tratament, aplicați Cremă calmanta protectoare.

Prezentare:

30 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review