Crema Sun Photo Reverse, 50ml, Institut Esthederm

Crema Sun Photo Reverse, 50ml, Institut Esthederm - PETE-PIGMENTARE - INSTITUT ESTHEDERM
Gama Suncare
P479852795

Fotoprotecție anti-pete brune. Protejează, previne, atenuează petele hiperpigmentate, chiar și în timpul expunerii la soare.

[...]

Descriere: Crema Sun Photo Reverse, 50ml, Institut Esthederm

Fotoprotecție anti-pete brune. Protejează, previne, atenuează petele hiperpigmentate, chiar și în timpul expunerii la soare.

Descriere:

Descoperă un sistem exclusiv de protejare a tinereții. Testat în condiții de expunere reală pe întregul spectru de lumină vizibilă, UVA, UVB, infraroșie. Tehnologii: Global Cellular Protection, Photo Reverse, Ecrane UVA/UVB, Cellular Water.

Mod de Utilizare:

Se aplică generos pe față, gât și decolteu și alte zone pigmentate, cu 20 de minute înainte de expunerea la soare. Se reaplică la fiecare 2 ore și după înot.

Acțiune:

Previne fotoîmbătrânirea și petele brune, neutralizând radicalii liberi și protejând ADN-ul celular. Previne apariția ridurilor prin combaterea factorilor de degradare a colagenului. Protejează și îmbunătățește rezistența pielii la fotoexpunere.

Rezultate:

Pielea este protejată de fotoîmbătrânire și degradare celulară. Limitează toate procesele de pigmentare pentru un efect anti-pete și luminozitate. Reduce deshidratarea și pierderea de minerale pe parcursul expunerii la soare.

Prezentare:
50 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review