Crema pentru albire, 50 ml, Tis

Crema pentru albire, 50 ml, Tis - PETE-PIGMENTARE - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-FATA/PETE-PIGMENTARE - TIS FARMACEUTIC
I7434
Proprietăți: Complexul vegetal activ, obținut prin asocierea extractului de licviriție și uleiurilor vegetale (cătina, germeni de grâu, levănțica) potențează efectul de albire
Se incarca ofertele...

Descriere Crema pentru albire, 50 ml, Tis

Proprietăți:

Complexul vegetal activ, obținut prin asocierea extractului de licviriție și uleiurilor vegetale (cătina, germeni de grâu, levănțica) potențează efectul de albire al vitaminei C. Extractul carotenoidic împreună cu oxidul de zinc formează un ecran mineral, protejând pielea împotriva radiațiilor solare, care intensifică petele maronii.

Produsul reduce pigmentarea și protejează pielea împotriva radicalilor liberi; formula sa avansată împiedică pierderea de apă din epidermă, redându-i elasticitatea și catifelarea.

Ingrediente:

Vitamina C, extract de licviriție, uleiuri naturale (cătina, germeni de grâu, levănțica), oxid de zinc și excipienți.

Mod de utilizare:

Se aplică pe suprafața pielii și se masează ușor, înainte de expunerea la soare.

Prezentare:

50 mlData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.