Corector pentru pete pigmentare Gerovital H3 Evolution, 50 ml, Farmec

  • -20%
Corector pentru pete pigmentare Gerovital H3 Evolution, 50 ml, Farmec -  - GEROVITAL
Gerovital
W50449
Cremă conferă tenului dumneavoastră strălucire și frumusețe prin înlăturarea petelor pigmentare Acțiune: Cremă decolorează petele pigmentare, albește, redă uniformitatea tenului prin acțiunea sinergică a [...]

Descriere: Corector pentru pete pigmentare Gerovital H3 Evolution, 50 ml, Farmec

Cremă conferă tenului dumneavoastră strălucire și frumusețe prin înlăturarea petelor pigmentare
Acțiune:
Cremă decolorează petele pigmentare, albește, redă uniformitatea tenului prin acțiunea sinergică a Arbutinei și a Complexului „ AHA Care”.
Superoxid Dismutază alături de Vitamină E și Boswellia Serrata regenerează și protejează pielea împotriva stresului provocat de razele ultraviolete, hidratează tenul, reduce liniile fine și ridurile.
Mod de utilizare:
Cremă se aplicǎ de 2 ori pe zi, minim 2 luni de zile, pe zonele afectate. Tratamentul de decolorare a petelor și de albire a pielii se face de preferință în anotimpurile cu soare mai puțin, respectiv toamna și iarna, asigurând, concomitent cu procesul de decolorare, o bună protecție UV a pielii, prin utilizarea unor creme de întreținere cu factor mediu sau mare de protecție UV. La orice semn de iritație a pielii, se suspendă temporar aplicarea cremei și se reia după 2-3 zile.


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review