Gel reglator al pigmentarii Vitix, 50 ml, Acm

  • -10%
Gel reglator al pigmentarii Vitix, 50 ml, Acm - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-FATA/PETE-PIGMENTARE - ACM
ACM
P17701

Are un mecanism de acțiune complet inovator prin capacitatea sa de a restabili echilibrul fiziologic între radicalii liberi și celulele epidermului (melanocite și keratinocite), datorită unui extract vegetal brevetat (Extramel), bogat în agenți antioxidanți.Este un gel opac, non-gras, cu aspect ușor granulat.

Se incarca ofertele...

Descriere Gel reglator al pigmentarii Vitix, 50 ml, Acm

Proprietăți:

  • Are un mecanism de acțiune complet inovator prin capacitatea sa de a restabili echilibrul fiziologic între radicalii liberi și celulele epidermului (melanocite și keratinocite), datorită unui extract vegetal brevetat (Extramel), bogat în agenți antioxidanți;
  • Este un gel opac, non-gras, cu aspect ușor granulat;
  • Microsferele din formula sa înglobează și protejează ingredientul activ vegetal care este deosebit de sensibil;
  • Acesta este eliberat, după aplicare, la contactul cu pielea;
  • Formula optimizată îmbunătățește activitatea produsului.

Mod de utilizare:
Se aplică o dată sau de două ori pe zi, pe zonele afectate și în jurul acestora. După pătrunderea completă a gelului în piele este permisă aplicarea unei creme de îngrijire sau a machiajului. Poate fi utilizat în asociere cu fototerapia.

Prezentare:
50 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.