ACM Depiwhite Advanced+ Masca

ACM Depiwhite Advanced+ Masca - PETE-PIGMENTARE - ACM
ACM
P459792040
Acm Depiwhite Advanced Crema este conceputa special pentru eliminarea petelor pigmentare, limitarea si prevenirea reaparitiei acestora. Este un produs eficient in tratarea melasmei, a petelor de batranete, a pistruilor, uniformizand [...]

Descriere: ACM Depiwhite Advanced+ Masca

Acm Depiwhite Advanced Crema este conceputa special pentru eliminarea petelor pigmentare, limitarea si prevenirea reaparitiei acestora.

Este un produs eficient in tratarea melasmei, a petelor de batranete, a pistruilor, uniformizand culoarea pielii.

ACM Depiwhite Masca este o masca pelicula pentru atenuarea si eliminarea petelor brune si limitarea aparitiei lor, precum si pentru uniformizarea culorii tenului.

Mod de administrare:

Se aplica un strat sub?ire de Depiwhite Masca pe zonele afectate. Se lasa 30 de minute sa se usuce si se indeparteaza filmul format.

Se repeta aplicarea de 2-3 ori pe saptamana, pe o perioada de 2-6 luni.

Se aplica Depiwhite Advanced Crema pe zonele afectate, localizat, preferabil seara. In etapa initiala se aplica o data pe zi, seara, in etapa de consolidare de 3-4 ori pe saptamana, timp de 2-6 luni.


Mod de prezentare: Flacon 40 ml + Flacon 40 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review