La Roche Posay Pachet Toleriane ultra crema + Toleriane ultra eyes

P459822087
La Roche Posay Pachet Toleriane ultra crema + Toleriane ultra eyes - INGRIJIRE-FATA - LA ROCHE-POSAY

La Roche Posay Pachet Toleriane ultra crema + Toleriane ultra eyes.

[...]

La Roche Posay Pachet Toleriane ultra crema + Toleriane ultra eyes

Toleriane Ultra Crema, 40ml

Toleriane Ultra Crema include doar ingredientele esentiale, acestea pastrandu-se la un numar minim si eliminand orice ingredient potential iritant sau alergic. O formula ultra-minimalista cu puternic efect calmant, prin compozitia cu Neurosensina, un ingredient activ care interactioneaza cu mecanismele care provoaca iritatia cutanata. Formula concentrata in apa termala La Roche-Posay intareste efectul calmant pentru senzatiile de iritatie si disconfort ale pielii intolerante. Toleranta ultra-ridicata. Testata pe pielea alergica. 0% parfum / alcool. Non-comedogenic.

Toleriane Ultra Crema Ochi, 20ml

Roseata, mancarimi, pungi, senzatie de disconfort la nivelul conturului ochilor sensibili. Potrivita pentru ochii purtatori de lentile de contact. Crema hidratanta cu efect ultra-calmant care asociaza complexul brevetat [Neurosensina + Niacinamida] cu actiune impotriva pungilor si disconfortului din jurul ochilor si Apa Termala La Roche-Posay, calmanta si protectoare. Intr-un ambalaj ultra-ermetic, cu o formula minimalista, pentru o toleranta ridicata. 0% parfum, alcool.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:33
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review