Ziaja 16123 Goat's Milk Lapte pentru spalare si curatare fata, 200 ml

P479847870
Ziaja 16123 Goat's Milk Lapte pentru spalare si curatare fata, 200 ml - GELURI-DE-CURATARE - ZIAJA
Ziaja
Curăță bland și catifeleaza pielea. Oferă senzația de piele proaspătă și sănătoasă. Nu creează spumă. Recomandat și pentru purtătorii de lentile de contact sau gene [...]

Ziaja 16123 Goat's Milk Lapte pentru spalare si curatare fata, 200 ml

Curăță bland și catifeleaza pielea. Oferă senzația de piele proaspătă și sănătoasă. Nu creează spumă. Recomandat și pentru purtătorii de lentile de contact sau gene false. Poate fi folosit ca un produs de curățare fără clătire.

Ingrediente cheie: 

Complexul de lapte de capră, provitamina B5 (d-panthenol), vitamina A, vitamina E

Combină optim acțiunea de regenerare cu cea de protecție 

Testat dermatologic și alergenic

PH neutru aferent pielii

Nu a fost testat pe animale

INGREDIENT PRINCIPAL: 

Proteinele din lapte de capra: 

Un set de macrocomponente nutritive indispensabile. Conține proteine ​​din lapte, lipide vegetale și carbohidrați precum și vitaminele A și D și calciu.

Mod de utilizare: Aplicați o cantitate mică pe mâini și spălați-vă fața. Clătiți cu apă călduță sau aplicați pe tampon de bumbac și curățați fața cu mișcări delicate. Nu clăti. Evitați contactul cu ochii. Utilizați impreuna cu alte produse de linia cu Lapte de capra Ziaja. 

Ingrediente INCI: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Olive Oil PEG-7 Esters, Propylene Glycol, Shea Butter Ethyl Esters, Sodium Cocoyl Glutamate, Tocopheryl Acetate, Goat Milk Extract, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Linalool, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Eugenol, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Sodium Hydroxide. 



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review