SVR Essence B, 150ml

SVR Essence B, 150ml -  - SVR
SVR
P459847792
Proprietati: Pentru ten sensibil, deshidratat. Ser reparator, hidratant, volumizator. 2% Vitamina B3 + Acizi Hialuronici. Concentrat in vitamin B3, calmeaza, netezeste si hidrateaza timp de 24H. Pielea devine catifelata si pregatita [...]

Descriere: SVR Essence B, 150ml

Proprietati:

Pentru ten sensibil, deshidratat. Ser reparator, hidratant, volumizator. 2% Vitamina B3 + Acizi Hialuronici. Concentrat in vitamin B3, calmeaza, netezeste si hidrateaza timp de 24H. Pielea devine catifelata si pregatita pentru a asimila mai bine produsele de ingrijire si ingredientele active ale acestora.

Mod de utilizare:

- aplicati cu ajutorul unei dischete demachiante sau direct in palme, dimineata si seara pe pielea curata, inaintea serurilor sau a altor produse de ingrijire .Data de valabilitate si expirare : a se utiliza inainte de datele indicate.

Prezentare:

150 ml





Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review