Spuma de curatare cu efect iluminator Depiwhite, 200ml, ACM

Spuma de curatare cu efect iluminator Depiwhite, 200ml, ACM - GELURI-DE-CURATARE - ACM
ACM
P479852528

Dépiwhite spuma de curatare cu efect iluminator este ideala pentru curatarea pielii, pentru uniformizarea nuantei tenului si pentru a reda stralucirea acesteia. Pielea este curatata in profunzime, ramane catifelata si mai stralucitoare.

[...]

Descriere: Spuma de curatare cu efect iluminator Depiwhite, 200ml, ACM

Ingrediente:

Aqua (Water), Coco-Glucoside, Propanediol, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Lauryl Glucoside, Tocopherol, Niacinamide, Ascorbyl Glucoside, Lactic Acid, Glycerin, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Glyceryl Oleate, Sodium Citrate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Parfum (Fragrance).

Mod de utilizare:
Aplicati dimineata si/sau seara pe pielea umeda. Masati pana se formeaza o spuma cremoasa. Lasati spuma sa actioneze, apoi clatiti.

Precautii:
Evitati contactul cu ochii. In cazul contactului cu ochii, clatiti din abundenta cu apa.

Prezentare:
200ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review