Gel Micelar Premium Care 150ml H3 Derma Gerovital

  • -20%
Gel Micelar Premium Care 150ml H3 Derma Gerovital - GELURI-DE-CURATARE - GEROVITAL
Gerovital
P438799319

Gama Gerovital H3 Derma+ Premium Care este o gama de produse dermatocosmetice concepute pentru ingrijirea premium a tenului.Curata delicat pielea de machiaj, sebum, celule moarte.

[...]

Descriere: Gel Micelar Premium Care 150ml H3 Derma Gerovital

Curata delicat pielea de machiaj, sebum, celule moarte.

Ingredient activ:

Aquaxyl agent cu efect hidratant si restructurant.

Gama Gerovital H3 Derma+ Premium Care este o gama de produse dermatocosmetice concepute pentru ingrijirea premium a tenului.

Produsele Gerovital H3 Derma+ accelereaza vindecarea anumitor probleme ale tenului, iar Gerovital H3 Derma+Premium Care ofera ingrijire si mentinere a frumusetii si sanatatii tenului, prin produse de top.

Persoane care sunt preocupate de aspectul pielii, care doresc sa isi mentina cat mai mult timp aspectul tanar al pielii, care investesc in produse cosmetice foarte eficiente bazate pe ingrediente active de ultima generatie, persoane cu varsta cuprinsa intre 30-50 ani.

Persoane care sufera interventii, proceduri chirurgie estetica si doresc sa accelereze vindecarea, dar si mentinerea intre interventii.

Prezentare:
150ml



Data ultimei actualizari: 2024-02-29 11:49:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review