Gel de curatare Xemose Syndet, 200ml, Uriage

Gel de curatare Xemose Syndet, 200ml, Uriage - GELURI-DE-CURATARE - URIAGE
Uriage
Gama Xemose
P479852080

Gelul de curatare Xemose Syndet este un gel-crema de curatare foarte delicat ce are o formula creata special pentru curatarea zilnica a tipurilor de piele foarte uscata pana la pielea predispusa la atopie. Spuma sa cremoasa curata cu delicatete pielea.

[...]

Descriere: Gel de curatare Xemose Syndet, 200ml, Uriage

Gelul de curatare Xemose Syndet este un gel-crema de curatare foarte delicat ce are o formula creata special pentru curatarea zilnica a tipurilor de piele foarte uscata pana la pielea predispusa la atopie. Spuma sa cremoasa curata cu delicatete pielea. Apa termala Uriage are proprietati calmante si protectoare amplificate. Produsul nu contine sapun sau parfum, fiind hipoalergenic.

Beneficii:

  • Apa termala care este bogata in mod natural in saruri minerale si oligoelemente are un efect calmant asupra celui mai uscat tip de piele;
  • Baza sa de curatare extrem de delicata elimina impuritatile din piele fara a actiona cu duritate, datorita pH-ului fiziologic;
  • Agentii specifici de suprasaturare asociati cu complexul Cerasterol-2F brevetat protejeaza impotriva efectului de uscare al apei, restabilind in acelasi timp confortul pielii.

Ingrediente: AQUA (WATER, EAU) , MAGNESIUM LAURETH SULFATE , DECYL GLUCOSIDE – GLYCERIN , COCAMIDOPROPYL BETAINE , SODIUM CHLORIDE , POLYSORBATE 20 , STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER , PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE , DMDM HYDANTOIN , CITRIC ACID , BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) STEROLS , RASPBERRY SEED OIL/PALM OIL AMINOPROPANEDIOL ESTERS.

Mod de utilizare: sapuniti pielea umeda, clatiti si uscati cu blandete.

Prezentare:
200 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review