Avene Tolerance Control Lotiune, 200 ml

P479851038
  • -5%
Avene Tolerance Control Lotiune, 200 ml - GELURI-DE-CURATARE - AVENE
AVENE

Aceasta lotiune de curatare pentru piele sensibila-reactiva curata si demachiaza delicat tenul, ochii si buzele. Aceasta indeparteaza impuritatile acumulate de-a lungul zilei, fara a suprairita sau a usca pielea.

[...]

Avene Tolerance Control Lotiune, 200 ml

 

     Aceasta lotiune de curatare pentru piele sensibila-reactiva curata si demachiaza delicat tenul, ochii si buzele. Aceasta indeparteaza impuritatile acumulate de-a lungul zilei, fara a suprairita sau a usca pielea. Lotiunea demachianta de curatare, fara parfum si fara clatire, cu o textura lejera ca de gel confera o senzatie placuta si catifeleaza pielea sensibila. Lotiunea Tolérance este indicata, in special, pentru pielea sensibila-reactiva.

Proprietati:

  • Textura lejera anti-iritare;
  • Non-agresiva pentru piele;
  • Protejeaza pielea impotriva uscarii;

Compozitie: AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). CETEARYL ALCOHOL. AQUAPHILUS DOLOMIAE EXTRACT FILTRATE. ARGININE. CAPRYLYL GLYCOL. COCO-GLUCOSIDE. DISODIUM PHOSPHATE. HYDROXYCAPRIC ACID. MAGNESIUM OXIDE. POTASSIUM PHOSPHATE. SODIUM BENZOATE. SODIUM CETEARYL SULFATE. SODIUM HYDROXIDE. TROMETHAMINE. WATER (AQUA).

Mod de utilizare: Curata fata si ochii cu ajutorul unei dischete demachiante sau direct cu varful degetelor.

Forma de prezentare: 200ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review