Spuma de curatare - Purete Thermale, 150 ml, Vichy

Spuma de curatare - Purete Thermale, 150 ml, Vichy - DEMACHIANTE - VICHY
Vichy
Gama Purete
W50035
Spumă de curățare care evidențiază luminozitatea tenului. Chiar și pentru pielea sensibilă. Eficacitate: O textură inovatoare: conținutul pompei se transformă într-o spumă bogată, lejeră, delicată cu [...]

Descriere: Spuma de curatare - Purete Thermale, 150 ml, Vichy

Spumă de curățare care evidențiază luminozitatea tenului. Chiar și pentru pielea sensibilă.

Eficacitate:

O textură inovatoare: conținutul pompei se transformă într-o spumă bogată, lejeră, delicată cu pielea. Spuma fără săpun curăță delicat tenul și îi redă luminozitatea naturală.

Fără parabeni, formula hipoalergenică testată sub control dermatologic. Cu Apă Termală Vichy, calmantă, fortifiantă, regenerantă. Soluția ideală pentru curățarea tenului sensibil. Pielea rămâne curățată, proaspătă și luminoasă.

Curățarea tenului acasă nu a fost niciodată mai plăcută. Plăcere: Spumă de curățare cu textura lejeră ce curăță delicat pielea și îi evidențiază luminozitatea naturală, este o soluție excelentă pentru curățarea tenului acasă.

Utilizare:

Aplicați o cantitate mică de spumă în palme. Aplicați pe față umedă, folosind mișcări circulare. Curățați cu apă.

Prezentare:

150 ml



Data ultimei actualizari: 2023-05-31 16:22:35
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review