Lapte hidratant tonifiant cu vitamina A si E, Pure soft, Doina, 200 ml, Farmec

Lapte hidratant tonifiant cu vitamina A si E, Pure soft, Doina, 200 ml, Farmec -  - DOINA
Doina
P438798528
Vitaminele A si E ajuta la combaterea proceselor de imbatranire cutanata, previn uscarea si deshidratarea tenului si impiedica actiunea radicalilor liberi. Uleiul de soia, usor absorbit de piele, are efecte [...]

Descriere: Lapte hidratant tonifiant cu vitamina A si E, Pure soft, Doina, 200 ml, Farmec

Vitaminele A si E ajuta la combaterea proceselor de imbatranire cutanata, previn uscarea si deshidratarea tenului si impiedica actiunea radicalilor liberi.

Uleiul de soia, usor absorbit de piele, are efecte cicatrizante si protectoare, iar uleiul de galbenele regenereaza celulele. DOINA – brand traditional, indragit de generatii de femei Doina este unul dintre cele mai populare si indragite branduri romanesti, fiind folosita de-a lungul timpului de generatii de femei procupate de sanatatea pielii. Produsele acestei game au fost special concepute pentru a hidrata si a hrani pielea fetei si a corpului, redandu-i proprietatile naturale: elasticitate, suplete si stralucire.

Continua sa fie un succes la 45 ani de la lansarea sa pt ca livreaza maximum de calitate la pretul pretins.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review