Lapte Demachiant Hidratant pentru ten normal/mixt, 200ml, Elmiplant

  • -10%
Lapte Demachiant Hidratant pentru ten normal/mixt, 200ml, Elmiplant -  - SARANTIS SA
SARANTIS SA
W49591
Informatii produs Curata-ti eficient si revigoreaza-ti tenul cu Laptele Demachiant Hidratant pentru Ten Normal/Mixt ! Beneficii: Laptele Demachiant Hidratant pentru Ten Normal/Mixt este îmbogăţit cu Extract [...]

Descriere: Lapte Demachiant Hidratant pentru ten normal/mixt, 200ml, Elmiplant

Informatii produs Curata-ti eficient si revigoreaza-ti tenul cu Laptele Demachiant Hidratant pentru Ten Normal/Mixt ! Beneficii: Laptele Demachiant Hidratant pentru Ten Normal/Mixt este îmbogăţit cu Extract de Gutuie 100% Natural obţinut prin metode blânde, eco-friendly, ce asigură păstrarea proprietăților substanţelor active. Extractul de Gutuie ajută la menţinerea nivelului optim de hidratare al pielii, restabilindu-i supleţea şi catifelarea. HYDRO NUTRIENT este un complex hidratant avansat, ce combină puritatea ingredientelor naturale cu cele mai noi tendințe din cosmetologie. Lupta cu deshidratarea, menţinând aspectul catifelat al pielii şi conferă o senzaţie de confort. Ingredientele MINUNE: Gutuia este foarte valoroasa pentru continutul sau ridicat in polizaharide, vitamine si minerale. Extractul de Gutuie se obtine din samanta samburelui de gutuie. Ingrediente bioactive: Extractul de Gutuie inclus în formulele noastre este 100% natural, obţinut prin metode blânde, eco-friendly, ce asigură păstrarea proprietăților substanţelor active. Contine cantitati importante de zaharuri ce formeaza un film la suprafata pielii, deci au excelente proprietati de hidratare. Extractul de Gutuie mentine echilibrul de hidratare a pielii pentru intreaga zi, pentru o piele ce se simte perfect hranita. Actiune: Extractul de Gutuie este foarte bine tolerat de piele, avand proprietati de catifelare si anti-inflamatoare. In plus, imbunatateste echilibrul natural de hidratare a pielii. HYDRO NUTRIENT 24H este un complex hidratant avansat, ce combină puritatea ingredientelor naturale cu cele mai noi tendințe din cosmetologie. Lupta cu deshidratarea, menţinând aspectul catifelat al pielii şi conferă o senzaţie de confort. Ingrediente Bioactive: HYDRO NUTRIENT 24H confera pielii ingrijire deosebita, accelerand procesul de hidratare chiar la sursa, datorita ingredientelor active naturale continute (zaharuri din fructe si plante) dar si datorita Factorilor Naturali de Hidratare care sunt sintetizati natural si localizati in epiderma (Acidul Hialuronic). Actiune: HYDRO NUTRIENT 24H lupta cu deshidratarea, conferind hidratare instantanee, de lunga durata, ceea ce duce la un confort ridicat al pielii. In plus, reda hidratarea straturilor epidermei, lupta cu pierderea de apa si creste capacitatea proprie a pielii de a retine apa, conferind suplete. Acţiune: Acest lapte demachiant cu textură uşoară îndepărtează eficient impurităţile şi machiajul, în timp ce formula sa non-grasă permite pielii să respire. Folosire: Aplică pe faţă şi gât, folosind o dischetă demachiantă şi masează uşor pentru a îndepărta impurităţile şi machiajul. Continuă ritualul tău zilnic de îngrijire a feţei cu produsele elmiplant SKIN MOISTURE: Loţiune Tonică Revigorantă şi Cremă Hidratantă 24h pentru ten normal/ mixt. Producator:

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review