Gel de curatare Purifiant Ten Gras Normaderm Phytosolution, 400 ml, Vichy

P479850117
  • -20%
Gel de curatare Purifiant Ten Gras Normaderm Phytosolution, 400 ml, Vichy - DEMACHIANTE - VICHY
Vichy

Normaderm Phytosolution Gel de curatare purificator, bogat în minerale și probiotice, îndepărtează praful și depunerile datorate poluării de la prima spălare. Formula sa purifică și respectă pH-ul pielii pentru o rezistență puternică la spălări frecvente. Indicat pentru ten gras cu tendință acneică.

[...]

Descriere: Gel de curatare Purifiant Ten Gras Normaderm Phytosolution, 400 ml, Vichy

Ten purificat. Piele ce nu se usucă. Fortifică bariera naturală pielii.

Inovație:
BAZĂ DE CURĂȚARE DE ORIGINE VEGETALĂ. Creat din agenți de spumare extrași din nucă de cocos cu efect intens de curățare. Acești agenți activi de suprfață delicați sprijină balanța de hidratare a pielii și protejează funcționalitatea barierei naturale a acesteia.

Beneficii:

  • PH fiziologic (5.5) - toleranta confirmata pentru pielea sensibila
  • Protejeaza impotriva factorilor externi
  • Hipoalergenic
  • Testat sub control dermatologic
  • Fara sapun
  • Fara sulfat

Recomandat pentru femei ce cauta un produs cu o textura usoara, ce hidrateaza si lasa tenul predispus la acnee sa respire. Prefera o solutie naturala, ceva inspirat din natura, pentru a le purifica pielea. Si mai presus de toate, vor un produs ce da rezultate.

Ingrediente active si actiune:

  • Zinc - anti-bacterian si anti-inflamator
  • Cupru anti-bacterian si seboregulator
  • Acid Salicilic purificator si anti-bacterian
  • Probiotice Bifidus cu rol de intarire a barierei naturale pielii

Ingrediente:
AQUA /WATER - COCO-BETAINE - PROPANEDIOL - PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE - SODIUM CHLORIDE - SODIUM COCOYL GLYCINATE - DIPROPYLENE GIngredienteLYCOL - ZINC GLUCONATE - SALICYLIC ACID - BIFIDA FERMENT LYSATE - SODIUM HYDROXIDE - SODIUM BENZOATE - PHENOXYETHANOL - COPPER GLUCONATE - CAPRYLYL GLYCOL - TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE - PARFUM / FRAGRANCE *Lista de ingrediente este actualizată în mod constant. Vă invităm să consultați ambalajul produsului pentru cea mai actualizată listă de ingrediente, astfel încat să vă puteți asigura că acesta este potrivit pentru dumneavoastră.

Prezentare:
400 ml



Data ultimei actualizari: 2023-05-31 16:22:36
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review