Gel de curatare cu efect de prospetime Purete Thermale, 200 ml, Vichy

P438800587
Gel de curatare cu efect de prospetime Purete Thermale, 200 ml, Vichy - DEMACHIANTE - VICHY
Vichy
Gama Purete
Elimină impuritățile și particulele de poluare. Diminuează disconfortul creat de apa dură. Limitează efectul calcarului asupra pielii (disconfort și uscăciune). Pielea devine netedă, proaspătă și luminoasă. Eficacitate: [...]

Gel de curatare cu efect de prospetime Purete Thermale, 200 ml, Vichy

Elimină impuritățile și particulele de poluare. Diminuează disconfortul creat de apa dură. Limitează efectul calcarului asupra pielii (disconfort și uscăciune). Pielea devine netedă, proaspătă și luminoasă.

Eficacitate:

Gelul de curățare de la Vichy are o formulă îmbogățită cu extract din semințe de Moringă - efect antioxidant - curăță perfect impuritățile pielii (particulele de poluare, praf, sebum în excess). Tenul devine neted, curat și luminos. Pielea este curată, netedă, proaspătă și luminoasă. Efect de înfrumusețare a pielii cu un produs extraordinar pentru curățarea tenului acasă.

Plăcere:

Gel de curățare fără săpun cu note florale și cu textură cremoasă ce se tranformă într-o spumă delicată.

Utilizare:

Masați pe față umedă. Evitați contactul cu ochii. Clătiți cu apă. În caz de contact cu ochii, clătiți imediat cu apă din abundență. Toate tipurile de ten, chiar și cel sensibil. Piele sensibilă. Hipoalegenic. Fără parabeni. Testat sub control dermatologic. Cu Apă Termală Mineralizantă Vichy.

Prezentare:

200ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review