Evian Brumisateur Facial Spray 50ml

Evian Brumisateur Facial Spray 50ml - DEMACHIANTE - EVIAN
Evian
P459842516
Contine apa minerala naturala potrivita pentru toate tipurile de ten, chiar si cele mai sensibile. Cu un continut echilibrat de saruri minerale provenind din inima Alpilor. suficient de delicat si [...]

Descriere: Evian Brumisateur Facial Spray 50ml

Contine apa minerala naturala potrivita pentru toate tipurile de ten, chiar si cele mai sensibile. Cu un continut echilibrat de saruri minerale provenind din inima Alpilor. suficient de delicat si pentru pielea bebelusilor. Se utilizeaza zilnic, in orice sezon, pentru hidratarea si tonifierea pielii, dar si ca ajutor in fixarea machiajului sau pentru o senzatie de prospetime. Pastrati produsul in figider pentru o senzatie racoritoare la aplicare.

Mod de utilizare:

Vaporizati pe ten de mai multe ori pe zi in functie de nevoie. Lasati sa actioneze catev minute si apoi tapotati delicat surplusul daca este cazul.

Prezentare:

50 ml




Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review