Emulsie cu laptisor de matca Doina, 200 ml, Farmec

  • -10%
Emulsie cu laptisor de matca Doina, 200 ml, Farmec - DEMACHIANTE - DOINA
Doina
P459792765
Indicatii: Emulsia cu laptisor de matca Doina se recomanda tuturor tipurilor de ten, atat pentru demachiere, cat si pentru ingrijire. Actiune: Datorita continutului de Laptisor de Matca, asociat cu vitaminele [...]

Descriere: Emulsie cu laptisor de matca Doina, 200 ml, Farmec

Indicatii:
Emulsia cu laptisor de matca Doina se recomanda tuturor tipurilor de ten, atat pentru demachiere, cat si pentru ingrijire.
Actiune:
Datorita continutului de Laptisor de Matca, asociat cu vitaminele A si F, emulsia stimuleaza activitatea biochimica de la nivelul celulei, hidrateaza si protejeaza pielea.
Aplicare:
Pentru demachiere, se aplica pe fata, gat si decolteu, se maseaza usor, apoi se indeparteaza cu un disc cosmetic. Pentru ingrijirea corporala, se repartizeaza uniform pe suprafata pielii si se maseaza pana la absorbtia completa.
Efect:
Folosind emulsia cu laptisor de matca Doina, pielea dumneavoastra va fi hranita, hidratata si catifelata.
Prezentare:
200 ml 


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review