Demachiant integral 3in1 - Purete Thermale, 200 ml, Vichy

Demachiant integral 3in1 - Purete Thermale, 200 ml, Vichy - DEMACHIANTE - VICHY
Vichy
Gama Purete
P16078

Demachiant integral 3 în 1: lapte, tonic și demachiant ochi Pentru femeile cu pielea sensibilă. Eficacitate: Demachiantul Purete Thermale este o combinație între lapte, tonic și demachiant pentru ochi, î

[...]

Descriere: Demachiant integral 3in1 - Purete Thermale, 200 ml, Vichy

Demachiant integral 3 în 1: lapte, tonic și demachiant ochi

Pentru femeile cu pielea sensibilă.

Eficacitate:

Demachiantul Purete Thermale este o combinație între lapte, tonic și demachiant pentru ochi, într-un singur produs. O combinație ultra-eficientă, ultra-delicată a unor agenți de curățare într-un singur produs care elimină toate urmele de machiaj. Potrivit chiar și pentru pielea sensibilă.

Perfect curățată, pielea rămâne proaspătă, catifelată și calmantă. Demachiantul integral 3 în 1 asigură o toleranță optimă. Fără parabeni. Hipoalergenic. Formula testată pe pielea sensibilă, sub control dermatologic.

Cu Apă Termală Vichy, calmantă, fortifiantă și regenerantă.

Potrivit chiar și pentru ochii purtători de lentile.

Eficacitate dovedită clinic: Lasă pielea proaspătă: 93% Demachiant pentru ten sensibil ce lasă pielea confortabilă: 93% Demachiant integral 3 în 1 ce nu ustură ochii: 100% Evaluare individuală.

Plăcere: Textura inovatoare de lapte-gel a demachiantului 3 în 1 combină catifelarea laptelui cu prospețimea unui tonic. Onctuos, dar totodată lejer, laptele demachiant integral lasă pielea confortabilă. Efect non-uleios.

Utilizare:

Aplicați demachiantul pentru ten sensibil cu ajutorul unui disc demachiant pe față și ochi. Nu clătiți.

Prezentare:

200 ml



Data ultimei actualizari: 2023-05-31 16:22:35
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review