Crema de spalare pentru fata Toleriane, 200 ml, La Roche-Posay

recomandare dermatolog
Crema de spalare pentru fata Toleriane, 200 ml, La Roche-Posay - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-FATA/DEMACHIANTE - LA ROCHE-POSAY
P459793247
Cea mai bună eficacitate în curățare, cu doar un surfactant esențial activ. Curăță impuritățile și elimină machiajul eficient. După 15 minute de la utilizare, pH-ul pielii
Se incarca ofertele...

Descriere Crema de spalare pentru fata Toleriane, 200 ml, La Roche-Posay

Cea mai bună eficacitate în curățare, cu doar un surfactant esențial activ. Curăță impuritățile și elimină machiajul eficient. După 15 minute de la utilizare, pH-ul pielii rămâne în normalul fiziologic.

Ingrediente active:

Cocobetaină de origine naturală pentru a curăța mai eficient, fără a usca și irită. Glicerină, Niacinamidă și Ceramide ce ajută la menținerea hidratării naturale a pielii și ajută la protejarea barierii cutanate. Apă Termală La Roche-Posay ce respectă hidratarea pielii, cu proprietăți de protejare și anti-oxidare.

Mod de utilizare:

Aplicați o cantiate mică de cremă pe mâinile umezite. Aplicați pe față. Masați cu mișcări circulare până la pătrunderea în piele, clătiți și apoi uscați prin tapotare fără a freca.

Prezentare:

200 mlData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.