Bioderma Sensibio Ulei Micelar de Curatare, 150 ml

Bioderma Sensibio Ulei Micelar de Curatare, 150 ml -  - BIODERMA
Bioderma
P548489096

Bioderma Sensibio Ulei micelar de curățare combină atât acțiunea de curățare, cât și cea de îngrijire pentru a oferi confort pielii.

[...]

Descriere: Bioderma Sensibio Ulei Micelar de Curatare, 150 ml

Faza uleioasă, cuplată cu dubla acțiune a TEHNOLOGIEI MICELARE acționează asupra cauzelor exacerbării sensibilității pielii înainte ca consecințele să fie vizibile, prin curățarea delicată a impurităților pielii (machiaj, poluare, creme de protecție solară). Cum ?

- Faza uleioasă, atunci când este masată, ajută eficient la îndepărtarea machiajului waterproof și a impurităților acumulate în timpul zilei sau nopții. De asemenea, hrănește pielea datorită Omega 3-6 biomimetic.

- TEHNOLOGIA MICELARĂ cu dublă acțiune: primele micelii inversate se deschid și eliberează un aminoacid biomimetic, interacționând cu mecanismele naturale ale pielii (stimularea sintezei lipidelor) pentru a o hrăni. Când se adaugă puțină apă călduță, agenții tensioactivi se reorganizează pentru a capta uleiul și impuritățile în noi micele umplute mari, creând o emulsie. Textura uleiului se transformă într-una de lapte, ușurând îndepărtarea acesteia la clătire și completând curățarea deja susținută de faza uleioasă. Pielea este lăsată curată, hrănită și calmată, fără pelicule grase reziduale.

Cu o formulă respectuoasă care păstrează pH-ul natural al pielii, uleiul de curățare Sensibio Micelar este foarte bine tolerat de pielea sensibilă.

Utilizare:

Dimineața și/sau seara.

  • Etapa 1 Aplicați Sensibio Ulei micelar de curățare pe pielea uscată.
  • Etapa 2 Masați ușor cu degetele, cu mișcări circulare.
  • Etapa 3 Adăugați puțină apă pentru a emulsiona și completați masajul.
  • Etapa 4 Clătiți bine.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51

EAN: 3701129807835
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review