Bioderma Hydrabio H20, 500 ml PROMO

Bioderma Hydrabio H20, 500 ml PROMO -  - BIODERMA
Bioderma
9131502
Soluție micelară Hydrabio H2O, Bioderma Descriere: Soluție micelară care curăță și elimină machiajul, stimulează hidratarea și respectă fragilitatea pielii sensibile Pentru pielea deshidratată sau sensibilă Hydrabio H2O este [...]

Descriere: Bioderma Hydrabio H20, 500 ml PROMO

Soluție micelară Hydrabio H2O, Bioderma

Descriere:

Soluție micelară care curăță și elimină machiajul, stimulează hidratarea și respectă fragilitatea pielii sensibile

Pentru pielea deshidratată sau sensibilă Hydrabio H2O este prima și singura soluție micelară perfect compatibilă cu pielea.

Esterii de acizi grași, elemente constitutive ale micelelor, sunt similari cu fosfolipidele membranei celulare cutanate și ajută în mod natural la reconstrucția peliculei hidrolipidice a pielii. Astfel, Hydrabio H2O garantează toleranță de neegalat și un confort optim pentru eliminarea machiajului în mod eficient.

Mai mult, brevetul inovator Aquagenium™ reînvăță pielea să-și activeze capacitatea de hidratare naturală prin stimularea producerii de aquaporine, canale de hidratare intercelulară, care rețin apa de care are nevoie pielea pentru a fi echilibrată

Elimină chiar și machiajul rezistent la apă.

Parfum fără alergeni

Non-comedogenic

Hipoalergenic

Mod de utilizare:

Dimineața și seara - 7 zile pe săptămână Îmbibați o dischetă demachiantă cu soluție. Curățați / îndepărtați machiajul de pe față și conturul ochilor. Uscați cu delicatețe.

Prezentare:

500 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review